4/28/2014

Ahoy over there!

Juuh elikkäs ainiin mullahan oli blogiki.... No ymmärrettävää on varmaan tää hiljaiselo heti sen jälkeen kun sanon, että oon alottanu 100 temmon tahdilla työt kahdessa paikassa ja vapaa-ajan käytän urheiluun ja kavereihin ja välillä jos ehtii niin myös nukkumiseen.


Huomenna työt alkaa vasta kolmelta ja ajattelin ottaa kaiken ilon ja hyödyn ja ajan irti (ja toivon myös että sataa, eikä pihailma houkuttais yhtään) ja istua tekemään video-koostetta meidän mega piknikistä joka vietettiin kavereiden kanssa mun kämpän katolla pääsiäisen kunniaksi :) Videohan on siis toki tulossa tänne että tää viivästys menee siihen ''hyvää kannattaa odottaa'' sanonnan piikkiin.




Eilen ihanan aurinkoisen sunnuntai päivän mä käytin Veerulin kera kuvaillen ja eväitä espan puistossa nauttien. Tiättekö kun on niin kauan pantannu tätä kirjottamista ja ei oo millään raaskinu istua koneen ääreen pitkän työpäivän, aurinkoisen ilman tai muun menon vuoksi niin se kirjottamisen kynnys vaan kasvaa ja kasvaa ja kasvaa ja kasvaa KUNNES jaksaa taas läpsästä itteensä henkisesti poskille pari kertaa ja alkaa kirjottaa.




Sunnuntai ja koko viikonloppu pääteltiin ihanan tunnelmalliseen illalliseen/iltapalaan joka me mentiin Suhen jälkeen pienellä porukalla Veeralle loihtimaan.  Eino laitto Jazz musaa kajareista ja pestokana ja salaatti maistu jotenki erityisen hyvältä.

Kiitos sunnuntaista Elina Eino ja Veera 





Iso kivi vierähti näppäimistöltä kun sain VIHDOIN JA VIIMEIN päivitettyä jtn tänne Sannimaria blogiksikin kutsuttuun blogiin. Jes! Elossa ollaan!! x))

Me täällä jatketaan Timin kanssa Henna- tatuointien väsäämistä, tai tim väsää ja mä pidän kättäni paikallaan, mikä on jo ihan tarpeeksi haastava juttu mulle. Hyvää yötä, ja tuhannet kiitokset teille kaikille ihanista tsemppi kommenteista! Ilman teitä tää koko bloggaus ei ois puoliakaan siitä mitä tää nyt on 
♥: Sanni

1 kommentti:

  1. Ihana huomata ku sulta oli tullut postaus ♥ upea Kuvauspaikka ja muutenkin tosi ihania kuvia kaikki :) videota odotellessa ;)♥♥

    VastaaPoista