9/11/2014

Miss Glossy.



Huomenna ois se kauan odotettu viikon viimenen arkipäivä. Viikolle joka on ollu TÄYS katastrofi jo siitä alusta saakka.
Kolme pommiin nukuttua aamua.
Viis missattua bussia.
Yks kadotettu (unohdettu) pankkikortti.
(Elikkästä jos joku löytää kampin bussikortinlatauspisteeltä mun pankkikortin, niin paijjaa sitä ja sano että ei hätää sut on kuoletettu.)
JA
Yks kadotettu bussikortti.

Mutta oon tässä tullu siihen tulokseen, että turha jäädä tuleen makaamaan, jotenka ostin eilen lohdutukseksi uuden nahkatakin. Autto.Suosittelen.


Mä toivon ja luulen ja uskon että tää kaikki k*kka tulee tällä viikolla, jotta ens viikolle ois jäljellä vaan kaikki hyvä. Sain nimittäin tarjouksen lähteä kuvaajaksi viikon kestävälle Lorealin Miss Glossy-kiertueelle, jossa etsitään Loreal Casting Creme Glossin printtikampanjalle uutta kasvoa ympäri suomen järjestettävällä kiertueella!

Jos sä kiinostuit tai tiiät jonkun joka kiinostuis, niin käy ihmeessä kurkkaamassa lisäinfoa klikkaamalla tuosta---> MISS GLOSSY 2014

Kiertuehan siis vaeltaa ympäri suomea (Turku, Jyväskylä, Tampere, Helsinki) jotenka mikäli tää kiertue osuu just SUN kaupunkiin tai liippaa edes 100km säteellä läheltä, niin tuu ihmeessä osallistumaan ihan paikan päältä, taikka ees sanomaan heipat mulle! :)


Tuun pitämään blogia intensiivisesti koko viikon ajalta mm. fiiliksistä, tapahtumista ja kaikesta siltä väliltä ja sen ulkopuolelta. Jopa ehkä heräteltyä henkiin vähän sitä omaa tyylipuoltakin täällä blogissa.

Eniten innoissani oon siitä että pääsen Turkuun!? En oo IKINÄ ollu siellä. Tai ehkä juksaan ja oon ollu siellä ihan pienenä, mutta sellasta mitä ei muista ei lasketa.

Oon kuullu joka puolelta kehuja Turusta ja ootan enemmän ku innolla että kaatuuko haaveet vai vuokraanko kämpän samalla reissulla. Mitä sitä oottelemaan jos _se oikea_ tulee vastaan.



Viikolle on luvassa myös paljon muutaki tekemistä, sillä jokasessa kaupungissa asuu ainaki nelkytviis miinus nelkytneljä tuttua, että eiköhän siellä siis menoa piisaa! Niiiiiiin super mielenkiintoinen viikko tulossa että jos mulla olis Levikset niin ne ois jo revenny.


Kuvat on tän päivän pikavisiitiltä lasipalatsinaukiolta, jossa Mtv push järjesti tapahtumaa. Siellä esiintyi myös meidän oma ihana Hulda! Harmi vaan, että kerkesin paikalle vasta viimeisillä laineilla..

Eilen kävästiin kaverin kanssa myös samaisen tapahtuman järjestämissä block parteissa senaatintorin ja kauppatorin välisellä kadulla. Musiikista vastas Gracias&noah ja loppuillasta kadulla monet eri  Dj:t.


Nyt pikkuhiljaa unihommiin, ja aamutreeniksi bussiin juoksu. Sitäkin pystyn suositella. Herää sairaan kivasti. Ja nopeesti.

Koulun jälkeen luokkakaverin Wilman kera katsastamaan kohutut Habitare-messut, jonka jälkeen Nella aka Nelastinen kainaloon ja Seinäjoelle viettämään ihanan rentouttava ja yhdet kihlakuvaukset sisältävä viikonloppu! Voi juku että on kivaa.



Niiiin ja tosiaan oon päässy kouluun! :D Helpottaakseni ja enimmäkseen nopeuttaakseni tän asian kertomista, kopion mun fb päivityksen tähän teidänki luettavaksi.
"Niin se elämä vaan voi muuttua 3 tunnin sisällä ihan täysin!
Aattelin eilen 10 aikaan aamulla, että soitanpa ihan mielenkiinnosta jos kouluissa olis vielä koulupaikkoja jäljellä ja pääsis nyt syksyksi opiskelemaan.
Klo 10 soitin ja just sattu olemaan graafisen suunnittelun ylimääräset hakukokeet käynnissä. Ei muuta ku junaan ja pääsykokeisiin.
Tän hetken mielijohteen ansiosta musta tulee nyt graafinensuunnittelija (!?).
Niin ne asiat vaan järjestyy ilman stressejä.
Maanantaina keltanokka-lippis päähän ja takas koulutielle!"

Jotenka näiden sanojen säestyksellä haluan muistuttaa kaikille, että MIKÄÄN paitsiajankelaaminen ei oo mahdotonta!! Jotenka JÄNNÄÄ.


P.s. Kiitos teille ihanille piristäjille jotka kommentoitte edelliseen postaukseen täällä blogissa taikka ihan livenä. Made me so happy. WAU. Kehukaa toisianne enemmän, siitä tulee hyvä mieli. Molemmille.

P.p.s. Jos vietät enemmän aikaa instagramissa ja haluut seurailla mun menoa myös siellä niin käy ihmeessä tsekkaamassa @Sannimaria  :) 

♥:Sanni

10 kommenttia:

  1. Oon ilonen sun puolesta et sait noin hienon valokuvausduunin!! Ihanaa Sanni<3 :)

    VastaaPoista
  2. Moi ihanuus! Wau, sait ihan sika mageen duunin ja osaat varmasti hommas :-) Mä oon osallistunut tohon miss glossy kilpailuun http://www.missglossy.fi/profile/411 ja kiinnostais tietää, että kuvataanko tällä kiertueella jo kilpailuun osallistuneita, vai metsästetäänkö lisää kasvoja?

    Tsemppiä sun duuniin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa kaunokainen!
      Oon kyllä itekin sairaan innoissani tästä tulevasta viikosta, vaikka välillä jännittääki ihan mielettömän paljon, että miten se tulee menemään! Mutta eiköhän se tästä..! :)

      Eli siis kiertueella kuvataan uusia ilmoittautujia, jotka haluavat osallistua kilpailuun paikanpäällä. Eli kuvataan paikanpäällä pisteellä ja laitetaan kuva spostiin, jolla sitte voi käydä osallistumassa! :)

      Kiitos <3 tsemppiä sulle skapaan! Oot niin valtavan kaunis ja sulla on upeet hiukset että sopisit kyllä tähän ku nenä päähän <3

      Poista
  3. Millä paikkakunnilla toi kiertää? yritin etsiä mutten löytäny tietoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! toivottavasti sait jo selville? ollaan kierretty siis Turussa, Tampereella, jyväskylässä ja nyt lähdetään Helsinkiin ja siellä menee loput kolme päivää :)

      Poista
  4. Upeita kuvia!! Oon seuraillu sun blogia alusta asti sivusta mut en oo viitsinyt ikinä kommentoida, ja onnea koulupaikasta! :) muakin kiinnostais toi koulutus niin onko se ammattikoulu, amk vai yliopistotutkinto? Oon nyt ite vipaa vuotta lukiossa et haku keväällä ajankohtainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja KIITOS! ihana että tulit tänne ilmottamaan olemassa olosta! :)
      Koulu on siis pekka halonen tossa Tuusulassa! kannattaa ihmeessä tutustua! ite oon kyllä kovasti tykänny, mutta nyt vaan töitä meinaa tulla niin paljon päälle että täytyy ehkä vähän miettiä yhtä lisä välivuotta tässä

      Poista
  5. Ihana postaus, tuli itellekki hyvä fiilis kun musiikki, kuvat ja teksti sopi niin hyvin yhteeen, bueno!! Ja hei onnea koulupaikasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että kolahti! (: Kiitos paljon Suvi!! :)

      Poista