9/15/2014

TURKU. (tois puol jokkee)




Jatketaa siitä mihin viimeks jäätiin, eli Seinäjoen iltaan. 
Illan puhujana oli Pekka Perho Cänädästä asti, ja ei tosiaan ollu turha reissu.
Pakko jakaa teidän kanssa yks älyttömän hyvä kohta Pekan puheesta.

''Tässä on uunituore, just automaatista nostettu 20e seteli. Kuinka moni haluaa sen? (käsiä nousee)
Mä rytistän tän ja nyt tää on ihan rutussa, kuinka moni haluaa tän silti? (samat kädet nousee)
Entä jos mä hypin tän päällä, kuinka moni vielä silti haluaa tän? (edelleen samat kädet nousee)
Nyt mä oon nuolassi tätä ja pyyhkiny hikiseen kainaloon, eikai kukaan enää tätä halua?! (käsiä nousee)''

Riippumatta siitä miten rutussa, likanen, haiseva tai rikki tuo seteli olis, niin silti sen arvo on täysin sama. Sen arvo ei pienene sillä mitä sille on tehty tai miten rikki se on. Sama pätee meissä. IHAN sama miten rikki ja miten kovia oltais koettu, niin Jumalan silmissä me silti kaikki ollaan ihan saman arvosia.Kaikki. Sä ja jopa se pullonkerääjä joka sua tuli tänään vastaan. Kaikki niin mittaamattoman arvokkaita ja tärkeitä. Voi kumpa kaikki tajuais sen ja huomais miten paljon parempaa elämä on. Toivottavasti viimeistään nyt 


Ilta saatiin päätökseen ja pitkästä aikaa sai vaihtaa kuulumisia ihanien Seinäjoen kavereidein kanssa. Tykkään teistä ihan sikana.

Siitä eipäsjuupaseipäsjuupas ja juupas eli amarilloon illastamaan kera Nellan, Villen ja ens viikonloppuna toisilleen ''tahdon' sanovien Joonan&Johannan kera. Odotan noita häitä enemmän ku kuuta nousevaa. Siinä jos jossain voi käyttää kliseetä: match made in heaven.



Yö meni aikalailla ohi ja skipattiin suoraan aamuun. Ensin täyty näyttää Nellalle Seinäjoen ihmeellisimmät paikat ja sen jälkeen jatkettiin Villen kanssa netflixin ihmeelliseen maailmaan. Kauhuelokuvaa kehiin ja nyt varmaan viimeistään ymmärrätte miks se yö meni täysin huti. Veri lensi ja lopuks kaikki pahikset kuoli. OnneX.





Ville se aina osaa yllättää ja oli hommannu meille leffaeväät isolla Leellä. Täs on tää toinen syy miks ei uni tullu ku vasta viideltä. Energiajuoma oli niin tujua ettei siinä paljo silmää saanu edes kiinni.


Noo näihin kuviin ja näihin tunnelmiin päätty se ilta, ja about neljän tunnin yöunilla suoraan junaan ja suomen pers....... tai jotkut sanoo kans et miamiin, mutta makuasioista ei voi kiistellä.


TURKU


Junasta pakarat neljänsinä jalkoina crossfit salille Kallen johdolla. Ei huano. Muuta kommentoitavaa ei oo. Huhhuh mitä treeniä! 








Aikataulu oli lähes yhtä napakka ku meitsin haba puolenvuoden päästä, mutta niin vaan kerettiin Hope-seurakunnalle akateemisenvartin verran myöhässä.


Jatkoille teerenpeliin istumaan iltaa ja meidän porukan tunnisti pitkälti tästä sävykoodista. Joten ei ollu hirveesti hankaluuksia tajuta että ketkä uudet tutut kuulu samaan porukkaan.









NÄMÄ kengät. Näiden takia on itketty, naurettu, itkettyjanaurettu ja huudettu kadulla puoli täysiä. Nimittäin ekat jutut ikinä mitä tilaan netistä ja ne tuli just eikä melkein perjantaina ennenku auto starttas kohti Seinäjokea. Toivon että täällä lukijoiden joukossa on edes yks joka pystyy samaistua tähän raukeaan tyytyväisyyden onnen ja ilon tunteeseen kun sun tilaamat tuotteet tulee kuin tuleekin postissa ennen viikonloppua!! Alko jo sormetki pikkuhiljaa mennä tunnottomiksi ku piti sähköposti käydä päivittämässä joka kolmas sekunti. Mutta niinku susi lampaan vaatteissa ilmoitus tuli ku salama kirkkaalta taivaalta mulle viestillä just 1,30h ennen lähtöä. Aaamen aaamen aa aa men(Jumalan palveluksen lailla lausuttuna, you know)





Tässä Tää Turku. Nauttikaa ainaki vähintään niin paljo kun mä nautin näiden ottamisesta! :)







Ihana Mummo.IHANA.


''Ootteko te lähteny luokkaretkelle''



















Se ilta oli ihan huippu!! Kiitos kaikille teille! En tiä oisko ekaa kertaa Turussa voinu viettää paremmin tai paremmassa seurassa?? Ei♥ 

Kiitos myös Iki ihanalle Annalle, kun majoitit mut sun hoivakotiin ja tarjosit hyvää kahvia ja seuraa :-* 



MISS GLOSSY

Todella hyvin nukutun yön jälkeen tää kauan odotettu kiertue vihdoin alkoi!! Jihuuu!! Turun Sokos vilisi ihmisiä, ja osa rohkeista uskaltautui tulla stailattavaksi, sekä kuvattavaksi!

Ja että teille ei tulis sellanen käsitys että ihan nappiin meni, niin tietenkin mun kamerasta puuttui yks johdon paikka, ja jouduin käydä penkomassa läpi Turun kaks kolmesta kameraliikkeestä että saatiin hommat skulaamaan. Mutta any how, loppu hyvin kaikki hyvin! Huh heijjakkaa.






Lounas seurana mulla oli Ehkä miss glossy x2. Lounas paikaksi Anna ja Annika suositteli Tårgetia ja tästä lähtien mä taas pystyn suositella sitä eteenpäin ihan kenelle tahansa kuka menee joskus Turkkuseen lounasaikaan. Tai oikestaan ihan mihin tahansa aikaan! Super kiva paikka ja mikä parasta vielä parempaa ruokaa.





Mun mielestä tää näyttää hyvältä koska tiän miltä se maistu, mutta siltä varalta että jonku mielestä se ei näytä niin let me tell you about the taste. Mustikkapiirakkaa lämpöstä mustikkakastiketta ja vaniljakastiketta. Ei mulla muuta.
ps. Söin myös pääruokaa, mutta se oli sellanen rekkamiehen annoksen näkönen se kuva, että kukaan ei olis kuitenkaa uskonu että mä söin sen kokonaan, niin heitin tähän vaan tän jälkkärin.






Onnistuneen Miss Glossy- kiertueen Turku osan jälkeen, mikään maailmassa ei tunnu ihanemmalta ajatukselta, kun se että pian pääsee hotelliin, hotellin pehmoiseen sänkyyn nukkumaan ja syömään hotellin aamiainen.


Well hello my bed. Eronhetki tulee olemaan jtn ihan järkyttävää. Ei puhuta siitä nyt.



Toivottavasti nähdään huomenna Tampereella, keskiviikkona Jyväskylässä tai torstaina ja perjantaina Helsingin Sokoksella! Rohkeesti vaan osallistumaan! :)


Hyvää yötä Jeesus myötä, kiitos tästä päivästä, se oli kiva.

 ♥ Sanni

8 kommenttia:

  1. Olipa ihana postaus!<3 Ja ihanaa ku oot päässy tolle kiertueelle mukaan, sovit varmasti täydellisesti sinne!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hilla! oon kyllä ihan innoissani itekin ja on ollu tosi kiva kiertue! :) <3
      Mutta tän jälkeen eniten ootan meidän skeitti sessareita!!!

      Poista
  2. mä niin tykkään sun blogista! harvemmin enää jaksan lukea mitään blogeja mutta silloin joskus kun avaan hallintapaneelin niin sun postaukset luen aina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOI ETTÄ! Oon ihan mykistyny. Ja varmaan itekin bloggaajana tiät miten paljon tälläset kommentit piristää ja boostaa kirjottelemaan!
      Sulla on aivan mahtavia kuvia itelläki! Ois huippua käydä joskus yhessä kuvailees!! :)

      Poista
  3. ihanat lasit, mistä noi on? Sun nää kuvat, on...jotain upeeta!!! Siis WAUTSI etenki noi Turussa otetut venekuvat, valot ja kaikki :) Samoin ihastelen aina sun henkilökuvia, niin täynnä fiilistä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli Annalta lainassa, ja en muista mistä se sano hankkineensa! :o mutta noi oli kyllä ihan sairaan kivat ja simppelit (Y) :)

      Kiitos ihanasta kommentista ja kehuista! Tulee niin hyvälle tuulelle sunlaisista tsemppaajista!!

      Poista
  4. samaistun. ja iha täysii. t. pitZz

    VastaaPoista