9/17/2014

J niinku Jyväskylä



Terveisiä jäniksen selästä. Melkosta kiirettä on pitäny ja päivät on menny niin nopeesti, ettei oo paljo täältä jänön selästä kerenny nousta. Kiertue on sujunu paremmin ku hyvin ja sisäiset mallit on päässy toukkavaiheesta perhoseksi päivä toisensa jälkeen.

Tampereen Cumulus hotelli. huhhuh. totaalinen pankin räjäyttäjä. Aivan mahtavat ja viihtyisät hotelli huoneet ja ihanan täyttävä aamianen antoi halimaisen startin päivälle.
Vitsit kun en tajunnu kuvata hotellihuoneen sisustusta yhtään. Keskityin lähinnä siihen fiilistelyyn, että nukun elämäni ensimmäistä kertaa yksin hotellissa. Oon iso tyttö jo.









Eilen kiertue pysähtyi tampereen sokokselle ja kuhina kävi pisteellä jatkuvasti. Kiertue piste oli niinki hyvällä paikkaa, kun etuovien edessä, joten kaikki keillä oli silmät niin varmasti huomasi tän pisteen! Eri asia jos ois vaiks lasit ja ne olis unohtunu kotiin. Siinä tapauksessa meidän esittelijät Taru sekä Hanna pääsivät itse asiaan ja rieppaan rempseällä äänellä ja asenteella sai houkuteltua ne lasittomatkin yksilöt pisteelle ja kuviin!

Vili vilperiä lainatakseni oli loistava päivä Kerta kaaaaikkisesti.






Sitten tämmönen Swägger ku Veera Tampereelta! Kaverii voi aina läpsästä tampereella jos näkee Veeran. Vähä niinku ''keltanen auto!''- tyyliin.

Veera käväs moikkaileen mua pisteellä ja toimi ruokakuskina tuomalla sokoksen alakerrasta aivan taivaallisen kana salaatin! Käykää ihmeessä testaileen jos ootte tampereella! Kiitti Veera suosituksesta ja kuskauksesta :-*


Viimeaikoina oon huomannu, että mun pukeutumis värit on keskittyny lähinnä sinne aivan väripaletin päihin. Eli mustaan ja valkoseen. Tästä päivästä eteenpäin todistajien läsnälukiessa lupaan, että alan käyttää joka päivä väriä. Niin masentavaa pukeutua mustaan, kun tää muutenki masentava ja lamannuttava loskakausi on tulossa.


Ja juupsis eli eilen sain semmosen idean tai oikestaan toissapäivänä, että mä haluan etuhiukset.

Vartin ruokatauot on tälläsiä toteutuksia varten.

Ihan tyytyväinen oon, vähän uutta syksy lookkia :) 

Tulevaisuudessa, kun saan ilmeen ja lookin taas sen verran kohdilleen että etuhiukset pääsis kuvissa vähän paremmin etuihinsa, niin ne varmasti löytää tiensä tänne blogin puolelle.


JYVÄSKYLÄ- Jyväshyvä




Jyväskylään saavuttiin ajassa 9.42. Pitkän ja työntäyteisen hulina päivän jälkeen, oli ihana laskeutua rauhalliseen Jyväskylän metropoliin.






Pelkällä tällä liikkeellä pidin koko Jyväskylän valoja päällä. Aikalailla viiden minuutin päästä, kun olin tän liikkeen lopettanu niin koko Jyväskylä pimeni.


Pieni turisti kierros Jyväskylän syksyltä tuoksuvassa yössä, niin pääsi kamera laulamaan ''vieläkö on villihevosia'' biisin tahtiin.



Toisille kesä loppuu vasta ku tulee ensilumi. Mun opas kuulu siihen joukkoon.





Tänään tässä ja nyt meininki jatkuu siis täällä Jyväskylän sokoksella 1.kerroksessa heti rullaportaiden alussa! Tervetuloa löytämään oma sisäinen supermallisi tai ostos-tv minäsi.
Palaillaan tähän päivään seuraavassa jaksossa!

Jyväskylä on jees.

♥:Sanni

7 kommenttia:

  1. Huh huh! Todella siistin näköstä! Toivottavasti pääset pian pois jäniksen selästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikö vaan ! Jyväskylä oli kyllä hurja paikka! jäniksellä pääsee ihan hyvin, että täällä oon viihtyny!

      Poista
  2. Löysin sinun blogin eilen (yöllä) ja tuntuu että olen siitä asti odotellut uutta postausta. Ehdin lukea jo kaikki postauksesi läpi (samalta istumalta)! <3
    Pitäisikö lukea uudestaan. Hmm...
    Jee! Tämmöstä lisää <3__<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi anteeksi en oo sun kommenttiin hoksannu vastata yhtään!!
      Mutta Voi juku Kiitos! Ihanaa kuulla tällästä palautetta ja saada bloggaukseen sellastaki energiaa että oksat pois! Kiitos <3

      Poista
  3. Sanni hei millon laitat kuvia meidän valkoiselta piknikiltä? :) ois ihana nähdä niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo! En ookkaa muistanu koko kuvia! Pitääpä laittaa!! :)

      Poista