10/16/2014

Elle Style Awards 2014


Tove Lo- Talking Body


Eilen n. 8 tunnin varoitusajalla sain kutsun messukeskuksessa järjestettävään ellen style awards- gaalaan. Pienoinen paniikkihan siinä iski, koska eihän tuon tasoiseen tapahtumaan kehtaa heittää mitään kunnolla miettimättä.

Selasin vaatekaappia läpi about. 20-40 kertaa tulemalla joka kerta siihen lopputulokseen, että ei, ei täältä löydy mitään tälläisellä varoitusajalla.

Ainut mitä harkitsin päälleni laittavani oli tässä postauksessa esittelemäni Meri välilehdon suunnittelema collegepaita ja sen kaveriksi polvipituinen nahkahame. 
Siitä se idea sitten lähti. Otin yhteyttä Dressrehearsaliin josta ihana PiiaEmilian suunnittelema Gaala-asuni, sekä koru on peräisin! 

Suurensuurensuuret Kiitokset sinne suuntaan! 

Illan yksi monesta lempikohdasta oli Tove Lo:n esiintyminen.


Juontaja Maria Veitolan eri asujen överi asusteista sai niin mielettömästi vaikka mitä inspistä, että en malta odottaa niiden toteuttamista.

Kaikkea voi pukea, kunhan kantaa niitä niiden vaatimalla itsevarmuudella! DAmn
Tämä jos joku on erikoisen yksinkertainen. Avonaisia selkiä rakastavana ja suosivana rakastuin erityisesti koko selän paljastavaan selkämykseen, sekä tietenkin näihin kävellessä lepattaviin lahkeisiin, jotka tuovat sen sopivan draaman ja sen täydellisen potkun noinkin peittävään ja samaan aikaan paljastavaan luomukseen. This was my kind of dress!
Ja mikä parasta, voisin hyvin kuvitella käyttäväni samaa haalaria toistamiseen yhdistämällä esimerkiksi näyttävän koko kultaisen vyön, taikka vaan korua ja kenkiä näyttävämmiksi vaihtamalla.

Tämän jos olisin löytänyt omaksi yo-mekoksi muutama vuosi sitten niin en tiedä olisko sopivampaa voinut löytää siihen joka tytön #yomekkokriisiharavaansa.

Oli ilo saada tavata gaalassa tämä iloinen parivaljakko. Itse puvun suunnittelija Piia Emilia, joka kantoi gaalassa yllään oma suunnittelemaansa asukokonaisuutta, sekä toinen nuorisuunnittelija Ida Linnéa Mohell.

Suuret onnitteluni haluan vielä toivottaa näin tätäkin kautta Piia Emilialle, joka voitti vuoden nuorisuunnittelija 2014 tittelin! Mieletöntä! Onneksi olkoon ja mikä kunnia kantaa juuri hänen luomustaan.

Suosittelen tutustumista Piian ja Idan mallistoihin Dressrehearsalin sivuilla alla olevia linkkejä (nimiä) painamalla:

Piia Emilia

Ida Linnéa MohellTässä myös pari kuvaa, jotka taputtamiseltani ehdin Piian mallistosta räpsäistä. Niin simppeleitä mutta kekseliäitä leikkauksia, ja ennen kaikkea juuri sellaista mitä jopa munlainen ja sunlainen tallaaja voisi käyttää ihan muitta mutkitta!
Eli varmasti kävi jo selväksi näistä kuvien selkäpainotteisuudesta, että miten paljon tuosta avonaisesta selästä tykkäsin. Tässä nyt vielä loppuun kerta kiellon päälle ja sitä rataa!

Takana oleva kultainen vetoketju oli täydellinen match iltalaukkunani toimineen mustan nahkarepun kultaisten vetoketjujen kanssa!


Kameraa ei kovin kauaa jaksanut mukana heilutella, mutta tässä tälläinen lyhyt ja ytimekäs setti koko mun illasta!

Kaikenkaikkiaan ihana ilta! Erityisesti siitä Kiitos Elisalle, Hannalle ja Annalle, Maribelille upeasta meikistä, ja tietysti Dressrehearsalille ja Piia Emilialle!

Sekä kiitos inspiroivasta seurasta Alexandralle ja Ronjalle! 

-Sanni-

3 kommenttia:

 1. Ihana toi mekko! Melkosen luukin oot tolla varotusajalla saanut koottua. :)

  designistas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. oon täysin myyty sun mekolle(haalarille?)! vau, olit upeana liikenteessä.

  VastaaPoista
 3. En ehkä kestä miten upee oot!

  VastaaPoista