10/21/2014

PeLaSuTaas on viime viikonloppu pulkassa, ja näin ihanan viikonlopun jäljiltä on taas henkisesti valmis uuteen viikkoon.


Jotenki ei nyt yhtään oo kirjotus moodi päällä, kun on näitä kuvia käyny läpi tässä neljättä tuntia, mutta viikonloppuun mahtui myös ihanan luokkakaverin Veeran poikaystävän Eelin Ep:n julkkarit Adamsissa.

Ensiksi pienellä tyttöporukalla Veeran kotoisassa kolosessa, jonka jälkeen Adamsiin.En tosiaan muista koska olisin viimeksi tanssinu yhtä paljo ku tuona iltana!!! Oli niiiiiiiiiin kivaa.

Mä en ymmärrä mikä mua vaivaa, tai että miten voin nauttia valokuvaamisesta niiinki paljon, että siirryn viralliseksi bilekuvaajaksi puolessa välissä iltaa, mutta musta tuntuu että se oli joku vitamiinien puutostila tms.

Pinya oli siis kuvaamassa tota tapahtumaa, ja jossain vaiheessa mä havahduin siihen että mä tosiaan olin vaihtanu osia pinyan kanssa ja huidoin menemään kamera kädessä.SUNNUNTAI + JUSSI 
''Vooooooiii, älä laita kädenkuvaa siihen lasiin, ku siihen jää kauheet jäljet'' Linnanmäki ja valokarnevaalit ja ihanaakin ihanempi seura <3

Koko viikonlopulle paras mahdollinen loppu oli kera Minnan ja tyttöjen illan <3 

Näitä viikonloppuja lisää! :-*

Nyt taas viikko käyntiin koululla töillä ja muilla bisneksillä, joista tännekkin pääsen purkautumaan piakkoin! :)


-Sanni.

2 kommenttia:

 1. ei vitsit. pakko kommentoida. en oo hetkeen törmännyt mihinkään näin siistiin blogiin: upeita kuvia, tykkäilen varsinkin sun kuvakulmista ja henkilökuvista! ja mitä asuja ja insipiroiva sinä! aaa. niin siistiä! ps. millä setillä sie kuvailet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmi!! Kiitos!! Aivan ihana kommentti!!
   Avasin just uudet nettisivut ja Blogin The Raw life sivuille! Tää perus lifestyle bloggaaminen ei oiken oo mun juttu ja halusin jtn erilaista ja aidompaa meininkiä! Toivottavasti törmätään siellä sivuilla :) käy ihmeessä kattoos!

   Canonin 6D ja millón mikäkin putki. 30mm, 50mm, 24-70mm 70-200mm :)

   Kiitos vielä Emmi kommentista! Kiva että tulit kommentoimaan! :)

   Poista