10/08/2014

Vispilä kauppaa.
Täällä sitä kiireen ja kurkkukivun keskellä oon leiponu ja leikkiny kodinhengetärtä koko päivän. 
Tarinalla ei ollu onnellista alkua, mutta thank God sillä oli onnellinen loppu.

Eilen illalla/yöllä siinä kello 23.30-0.30 aloin leipoa. Aloin, mutten lopettanu. Siinä vaiheessa ku kaikki ainekset oli eri kupeissa ja kipoissa ja huus vaan sitä hetkeä, että ne kaadettas yhteen kippoon ja sekotettas blenderillä, tehosekotin ei käynnistyny. Avunhuudoista huolimatta kellään 1km akselilla ei arvatenkaan ollu lainata blenderiä klo puol yks yöllä...


Päätin siis nukkua yön yli ja säästää pinnaa sinne saakka, jos vaikka joku ratkasu löytyis.
Sehän löyty ja sain naapurista ihanalta Lumilta lainaksi blenderin ja homma lähti rullaamaan ja sain kun sainkin mun maailmankaikkeuden ensimmäisen raakakakun valmiiksi! 

Tykkään hurjan paljon kokata ja leipoa sillon ku sille on aikaa, mutta kiireessä leipominen ja kokkailu on niin syvältä jostain että en jaksa edes ajatella. Siinä se on!! Vaikka ite sanonki niin maistu yhtä hyvältä ku näyttää! 
En tiedä mikä tää päivä on ollu kun kerranki kaikki kokkailut ja leipomukset vaan on menny ihan nappiin. Sen kunniaksi keitän nyt just ostettua Clipper vihreää teetä, syön palan kakkua, kuuntelen tätä Miljan upeeta uutta biisiä, jonka linkkasin heti postauksen alkuun ja nautin siitä että tää päivä oli aika hyvä.

Hyvää yötä! 

♥:Sanni

2 kommenttia:

  1. NO HEI! Haluun reseptin noin mahtavasti kohoaviin kuppikakkuihin mitkä uunissa kurkistaa! Ja raakakakkuun tietty. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reseptiä tulossa blogiin tuota pikaa ;)

      Poista