10/17/2014

Happiness looks gorgeous on you.

Elle gaalasta majatalo Someron Minnaan, ja voi herran jestas en jaksa odottaa tulevia juttuja mitä saatiin aikaiseksi lyömällä päät yhteen. 

Suuuria juttuja on tulossa.


Stockers-she's got my loveOllaan Minnan kanssa tunnettu tähän mennessä about 2 vuotta ja tälläset ystävyydet on niitä mitkä vaan syttyy ihan huomaamatta, kun heti klikkaa. Tutustuttiin 2 vuotta sitten uutena vuotena, mutta paremmin kuitenkin vasta muutamia kuukausia uv:n jälkeen kun päätin majoittaa minnan seinäjoelle kämpille ihan tavallaan puolituttuna.

Minnan PITI yöpyä mun tyyssijassa viikonloppu, mutta siitä se viikonloppu venyi neljäksi päiväksi ja lopulta viikoksi. En ikinä unohda sitä viikkoa, kun sai tulla töistä ruuan tuoksuseen kotiin! Minnan pitäis kuulua jokaisen kämpän perusvarustukseen.Anyhow sinä yönä nukuttiin n. 3tuntia ja aamulla suunnattiinkin nälkämme kohti sokos hotellin aamupalaa ja ideapalaveria! Tää on jtn niin mahtavaa, kun saa toteuttaa yhteistä intohimoa ja haavetta yhessä Minna somersby Someron kanssa. Ihanaa minna että oot mun elämässä!

''miksi olet musta'' vähä inside läpyskää tähän rakoon. Minna sä ymmärrät.
Oon jo montamonta kertaa halunnu laittaa wethair-look hiukset mutta viimenen niitti ja piste iin päälle oli nähdä niin mahtavat wet hairit elle gaalassa, että nyt jos koskaan oli pakko toteuttaa tämä suunnitelma.


Oli se sitten vastatuuli, myötätuuli, sivutuuli tai vaikku pystytuuli, niin tämä tukka ei liikkunut suuntaan eikä toiseen! Huoleton ku mikäki.Arkisessakin asukokonaisuudessa tämä gaalassakin käyttämäni koru pääsi täysiin oikeuksiinsa. Mahtava myös siinä mielessä, että korusta löytyy sekä kultaa että hopeaa, joten se on helppo yhdistää lähes mihin vaan asuun! Niin arkeen kuin juhlaankin.

Minna käski.


Big things are coming, and the best part is that we do this together.

Minnan aivan ihastuttavan heleään ja inspiroivaan blogiin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa TÄSTÄ.

Pihalla on mahtava ilma, joten me suunnataan sisätiloista ja Blogin ulkoasu-tehtaasta Wilman kanssa ulos! Kivaa päivää ihanat lukijat ja pian pamahtaa blogin ulkoasua koskienkin jtn uuden uutta ;)

-Sanni-1 kommentti:

  1. tuli susta mieleen näissä kuvissa ihan lily loveless!

    VastaaPoista