1/22/2014

A negative mind will never give you a positive life



Tänään me tosiaan nähtiin taas Inan kanssa seuraavan kerran viime perjantain kuvauksien jälkeen, ja käytiin läpi just nuo edellisen postauksen kuvat, sekä juteltiin vaahtokarkkikaakaon merkeissä.
Juttua riitti laidasta laitaan ja tuntu niin ihmeelliseltä jakaa samat mielipiteet niin monista eri asioista.



Oon monta kertaa miettiny sitä, että miten raskasta voi ystävyys olla, jos ainoat puheenaiheet mitä pöytään tuodaan on arvosteluja ja mielipiteitä muista ihmisistä ja ne viikon juorut. 
Ajelessa hakemaan Inaa Ilmajoelta Seinäjoelle kuuntelin radiota, jossa juontajat puhua pälpätti tekstiä ihan perusjutuista ilman että otettiin erityisesti kantaa kehenkään ihmiseen. Samalla mä mietin niitä tilanteita ja niitä ihmisiä, joiden seurassa tulee tahtomattaan sellanen olo, että ei oo mielenkiintonen ja täytyy paljastaa itestään tosi paljon tai kertoa salaisuuksia, tai muutenvaan olla joku jymy juttu kerrottavana, että olis edes jtn puhuttavaa. 
Mun ajatuksen kulku katkes vihreistä punasiksi vaihtuviin liikenne valoihin, ja täydet jarrut päälle painaneeseen edellä olevaan kuskiin( jonka perseeseen meinas mun kiituri pämähtää... Jos luet tätä, niin semmoset terkut, että jos vaikka ens kerralla jarruttaisit ajoissa.).

Ina tuli kyytiin ja taas kerran sillä silmän räpäyksellä puhetta tuli maan ja avaruuden välillä. Parin kilsan ajomatkan jälkeen mulla tuli semmonen dejavu tyyppinen samanlainen, mutta erilainen fiilis liittyen niihin ajatuksiin mitä olin just miettiny matkalla Ilmajoelle. Nimittäin just sitä miten tää keskustelu oli jo 
alkanu mielenkiintosesti ilman mitään juoruja, pahanpuhumista tai salaisuuksia. Yksinkertasesti vaan keskustelua normaaleista asioista ja ilmiöistä, niin että molemmat oli ihan mukana siinä.

Ymmärrättekö yhtään mitä mä tarkotan?

Siispä, mitäpä jos mollaamisen sijaan keksityttäis nostamaan muita? Vaikka joku toinen on kaunis, hyvä tyylinen tai muutenvaan ihana persoona ja sä heität yhden kehun suoraan sydämestä, ei tarkota sitä että sun pisteet vähenis, vaan päinvastoin. Muiden nostaminen nostaa myös sua itseä.

Elämä on sitä mitä sä teet siitä. Jos sulla on positiivinen asenne ja mieli, niin niin on varmasti sun elämäskin suurilta osin. 
Uuden vuoden lupaus numero 2134 Tee se muille mitä tahtoisit muiden tekevän sulle. Rakkauden kaksoiskäsky.

Mun mielestä kauneus ei oo vaan sitä mikä näkyy ulospäin, vaan myös sitä mikä tulee sisältäpäin.







Tälläset vaahtokarkkikaakao-hetket on justkin niin makeita kun ne vaahtokarkeiksi kutsutut sattumat siellä kaakaon seassa. Taas on mieli virkistetty ja saatu voimaa loppuviikoksi!

Mutta aina ei voi silti mennä niinku elokuvissa, ja täällä mä aavituksen kuumeiselta tuntuvan fiiliksen kera litkin teetä viltin alla. Toivottavasti ei nyt iskis mikään tauti!

Nilkat paljaana kotoa lähtiessäni ei siis kuitenkaan tullut mieleen ihan sellaista perus yhtälöä, että ulkona on kylmä sisällä on lämmin, eli samalla pukeutumisella ei voi olla tyytyväinen molemmissa paikoissa. Mutta uhmaikä on koko ikä, ja niin vaan sinne lähdettiin ja kaupungille päästyä häntä koipien välissä ostamaan kaupasta nilkat peittävä sukkapari.


♥:Sanni

2 kommenttia:

  1. Sulla on aina tosi ihania vaatteita!! Ja kivoja postauksia muutenkin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Hanna, ja samat sanat sulle!! IGssä seurailen sun tyyliä, vitsi vie oot kaunis!!

      Välillä tulee kyllä sellanenki masennus, ku kattoo omaa vaatekaappia, ja tekis mieli vaan ostella koko ajan uusia... mutta niin kai se on kaikilla! :D Kiitos yli paljon, taas nous motivaatio pari pykälää tämmösistä sanoista♥

      Poista