1/28/2014

Army Camp.



Koko päivä on ollu yhtä menemistä suuntaan jos toiseenkin! Aamulla salit ja sieltä päin vielä toistaiseksi paikkaan jota en paljasta, ja josta saatte lukea huomenna lisää ;) Kannattaa pysyä kuulolla, sillä se ei ollu pelkästään mulle erittäin mieluinen, vaan luultavasti mieluinen myös teille ja erityisesti vanhojentansseihin suunnistaville tytsyille! :)

Tuolta toistaiseksi mystisestä paikasta päästyäni olo oli ihanan rentoutunut ja ihana. Tuli just sellanen ''elämä on ihanaa''- hetki, kun hengitteli ihanan puhdasta pakkasilmaa sisään ja ulos.

Pakkanen näytti myös sen toisen, ei niin rakastettavan puolensa, kun Jp:n kanssa pidettiin pikaiset kuvaukset viiman keskellä. Pystyykö kukaan samaistua tunteeseen, jossa korvat, sormet, varpaat ja posket on totaalisen tunnottomat ja ainoat vaihtoehdot on joko itkeä tai kestää.. Sääliksi käy niitä armeijapoikia, jotka vielä kovemman pakkasen keskellä rämpii pitkin mettää ja nukkuu siellä. Nostan hattua!!! D: 

Mun kyyneleet johtu vaan silmiin tulleesta vastatuulesta... or not D;





TittiDiiiii Tässä näitä aikaansaannoksia siltä reissulta! 
Parastahan oli se, että Jp oli pukenu sattumalta erittäin osuvan väriset kuteet niskaan, ja maastoutui maisemaan niinku nenä päähän tai Jp puistoon. Ja kaikenhan kruunas nuo viikset! :'D hahah 
Jokainen kakku tarvii kirsikan.

Tässä tämmönen pika visiteeraus täällä tällä kertaa! :) En millään malttais odottaa huomiseen ja iltaan, että saan tulla kuvien kera kertomaan mun jymyjutun!!! Huomenna olis myös luvassa yhdet Yo-kuvaukset ihanalle Elinalle, ja saa nähä mitä keksitään, koska just niinku sanoin, sää on aivan ihana, mutta tuo viima vaan on niiiiin inhottava! 
No mutta lämmin mieli ja positiivinen asenne, niin eiköhän sieltä ihan kelpo Yo-kuvat tallennu kameraan!

Nyt jännin mielin nukkumaan ja saa nähdä saanko nukuttua koko yönä ollenkaan kun oon niin innoissani huomisesta *thirps*

♥:Sanni

2 kommenttia:

  1. Jes! Vähintäänkin mielenkiintoista olla ite kameran edessä! :D
    Kiitti tästä kokemuksesta :)

    (http://jpniemela.blogspot.fi/)

    VastaaPoista