1/25/2014




--------------------------------------------------

WOOOP! Tuli ihan super huippu fiilis, kun katoin tossa eilen illalla lukijoiden määrää, ja miten teitä onkaan kertyny tänne jo näin viiden kuukauden bloginkirjoittamisen jälkeen tälläselle blogi-untuvikolle melkonen määrä!! 

Blogi oli mulle alusta asti paikka kirjottaa kuulumisia ja käyttää omaa luovuutta ja tyyliä hyödyksi.  Blogin ääreen tuleminen oli aina hetken irtiotto arjesta, jossa samalla päivän takaisia kuvia selaillessa oppi löytämään hetkestä nauttimisen ja sen ikuistamisen balanssin. Aina ei tarvi olla kamera ojossa liika on liikaa, mutta silti kuvat muistoina jälkikäteen merkkaa niin paljon. 

Niitä päiviä, kun blogista on tullu enemmänki stressin kun rentoutumisen ja sen arjen ihanan irtioton aihe, on myös mahtunut joukkoon enemmän ku 7. Täytyis vaan aina muistaa nauttia elämästä ja sen pienistä ja välillä vähän isommistakin valonpilkahduksista, eikä ottaa turhaa stressiä näinkin pienestä asiasta kun blogi. No mutta toisaalta suuri juttu mulle, mutta pieni juttu koko yhteiskunnalle.hehe.


Mutta tälläkertaa tän kunniaksi ja vuoksi x) ajattelin tänne ihan vaan pienen tekstipätkän voimin tulla kyselemään, että mihin suuntaan voisin blogia lähteä jatkamaan?
Nyt oliskin ihana kuulla ne ruusut ja risut, joiden pohjalta tekisin mahdolliset muutokset, tai  vaihtoehtoisesti pitäisin asiat entisellään :)

Mistä siis ootte Sannimaria- blogissa tykänneet, ja mikä on jäänyt niin sanotusti toisarvoiseksi tai sellaseksi, mitä vois parannella? Kuvat, tekstit, aiheet, banneri yms. yms.  Kaikki palaute on tervetullutta, mutta olis kuitenki mukava muistaa hyvien tapojen rajat, missä ei toki oo onneksi tähän asti ollu mitään aihetta puuttua. :)



Näihin kuviin musiikkeihin ja tunnelmiin päätän postauksen tältä erää! 

Kiitos vielä ihan jokaiselle tutulle ja tuntemattomalle, joka on tsempannu mua blogin kirjottamisessa. Sellaset kommentit saa vaan aina jotain niin ihmeellistä potkua ja intoa tähän touhuun! Kiitos. Mielettömästi.

---------------------------------------

Sanni

5 kommenttia:

  1. sulla on varmaan kiittäminen inaa ku se linkkas sun blogin :) t. inan blogin kautta löytäny tänne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikeessa oot, ja Inaa onkin tullu kiiteltyä kerta jos toinenkin! :) ♥
      Kiva että oot löytäny tiesi myös mun blogin tuloa, Tervetuloa! (:

      Poista
    2. Sen siitä saa kun täälä väsyneenä kirjottelee x) Eli *Blogin puolelle oli tarkotus kirjottaa! haha

      Poista
  2. Hienoa että näin uudetkin blogit saa niin nopeasti paljon lukioita! :) Tykkään blogissasi todella kauniisti kuvatuista kuvista ja tietysti siitä että tämän blogin kautta saa aina vähän palata takaisin Seinäjoella, koska tuli siellä itsekkin 4 vuotta asuttua! Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö kuule!! Oon ihan fiiliksissä tästä kaikesta ja motivoi hirveesti, ku saa lisää lukijoita ja tälläsiä kommentteja, vaikkei sitä pelkästään niiden takia blogia kirjota, mutta onhan lukijat kuitenki aika keskeinen juttu koko touhua!♥

      Tosi kiva kuulla!! Ja tää on siis sulle aina tämmönen aikamatka takasin seinäjoen maalaismaisemiin ;) Kiitos paljonpaljon kommentista! Ihana että jaoit ajatuksia (:

      Poista